Over Essenstam Loon- en Grondverzetbedrijf

Ons bedrijf is actief op een breed scala aan werkzaamheden. Zo kunt u bij ons terecht voor grondwerk, bestratingen, de aanleg van tuinen, snoeiwerk, rioleringswerkzaamheden, sloopwerkzaamheden en alle bijkomende activiteiten. Ook voor aanvraag van adviezen, omtrent bestrating en andere activiteiten kunt u bij ons terecht. U bent bij ons aan het juiste adres voor het verzorgen van een nette tuin of een verzorgd bedrijventerrein. Wij staan bekend om onze goede service en hoge kwaliteit van werken. Voornamelijk zijn wij actief in het gebied rondom Hoenderloo, ook verrichten wij werkzaamheden in de regio.

Door ons VCA* keurmerk zijn wij een bedrijf dat zich aan de regels houdt op het gebied van veiligheid, hierdoor hebben wij een grote vaste klantenkring opgebouwd. Onze markt bestaat uit diverse opdrachtgevers zoals overheden, recreatieparken, natuurbeheerders, bouwbedrijven, wegenbouwers en particulieren. Wij zijn heel veelzijdig en staan altijd voor u klaar. Onze lijfspreuk luidt dan ook “wat niet kan, is nog nooit gebeurd”.

Ons bedrijf is VCA*-gecertificeerd. VCA* – versie 2017/6.0 certificaat.

Voor onze privacyverklaring, klik hier: Privacyverklaring Essenstam loon- en grondverzetbedrijf

Op al onze opdrachten, werkzaamheden en leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van Essenstam Loon- en Grondverzetbedrijf van toepassing. Deze algemene voorwaarden treft u hier aan: Algemene Voorwaarden Essenstam Loon- en Grondverzetbedrijf