Werkzaamheden

Wij verrichten met ons bedrijf de onderstaande werkzaamheden:

  • Grondwerk
  • Loonwerk
  • Bestratingen
  • Bestrating chalets
  • Riolering
  • Tuinaanleg
  • Snoeiwerkzaamheden
  • Gladheidsbestrijding

Grondwerk

Door ons machinepark kunnen wij een groot aantal werkzaamheden uitvoeren op het gebied van het grondverzet. Onder grondverzet verstaan wij de volgende werkzaamheden het ontgraven, verplaatsen en verwerken van grond. Hierbij kunt u denken aan het ontgraven van een bouwput, het vlakschuiven van een weg en het graven van sleuven voor kabels en leidingen. Door ons ervaren en gekwalificeerd personeel kunnen wij u goed van dienst zijn.

Loonwerk

Wij kunnen voor u het grasmaaien en ervoor zorgen dat het gras wordt gedroogd en verwerkt wordt in balen.

Bestratingen

Wij hebben op het gebied van bestratingen veel ervaring met verschillende soorten straatwerk. Zo kunnen wij grote projecten aanleggen, maar ook rondom een caravan het straatwerk verzorgen. Wij kunnen nieuwe materialen leveren, maar ook uw materialen hergebruiken is een optie, om zo tot een mooi en nieuw resultaat te bereiken. Wij werken met goede materialen, om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe straatwerk.

Bestrating chalets

Heeft u een chalet of caravan op één van de vele vakantieparken en wilt u een complete inrichting van de tuin, dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen zowel het straatwerk leveren en aanleggen, maar ook de beplanting kunnen wij voor onze rekening nemen. Van ontwerp tot uitvoering, u kunt bij ons terecht voor uw tuin.

Riolering

Met rioleringswerkzaamheden hebben wij ervaring , op het gebied van vuil waterriool en hemelwater afvoer in zinkputten of infiltratiebakken.

Vuilwater
Wij zijn op twee manieren actief op het gebied van rioolbeheer namelijk het ontstoppen van bestaande rioleringen en het nieuw aanleggen of vervangen van bestaande riolering. Voor het ontstoppen hebben wij een hoge druk spuitkop die zorgt dat de buis van binnen wordt gereinigd, hierdoor krijgt u weer een werkende riolering. Ook kunnen wij nieuwe riolering leggen en aansluiten op al bestaande riolering. Wij vervangen oude rioleringsbuizen voor nieuwe rioleringsbuizen om zo te voorkomen dat er problemen ontstaan met uw riolering.

Hemelwater
Op het gebied van regenwater is er veel te doen op dit moment, doordat de intensiteit van de buien toeneemt komen er steeds meer problemen met de afvoer van het water. Wij kunnen u hierbij van advies voorzien en de oplossing dan ook uitvoeren.

Tuinaanleg

Wij kunnen u volledig voorzien van een nieuwe tuin, dit houdt in: een nieuw terras of nieuwe beplanting in uw tuin. Er kan natuurlijk ook gekozen worden voor een totale renovatie of aanleg van een tuin. Wij gaan graag met u in gesprek, om de opties te bekijken wat uw wensen zijn. Ook het ontwerp van uw tuin kunt u bij ons neerleggen, wij zullen dan na overleg, een voorstel doen om u te laten zien wat de mogelijkheden zijn. 

Snoeiwerkzaamheden

Doordat wij in een bosrijke omgeving gevestigd zijn, kan het voorkomen dat er bij u een tak in de weg zit of een boom in de weg staat. Wij beschikken over gereedschappen om voor u de snoeiwerkzaamheden te verrichten. Wij vellen bomen, zagen takken weg en kunnen uw heg onderhouden. Ook kunnen wij voor u de takken in snippers verwerken, zodat u deze dan weer kunt gebruiken in uw tuin, als decoratie. Ons personeel is geschoold om te zagen met motorkettingzagen en het gebruik van diverse hulpmiddelen.

Gladheidbestrijding

In de winterperiode zijn wij bezig met gladheidbestrijding. Wij doen dit voor de Gemeente, vakantieparken en particulieren. Voor de Gemeente zorgen wij dat het dorp Hoenderloo bereikbaar blijft. Door een eigen combinatie van tractor met zoutstrooier kunnen wij snel bij u aanwezig zijn, wanneer dat nodig is.